OJojOJO!

Hjälp vad tiden har runnit iväg under dessa days. Har knappt hunni med att skriva! Vänta vänta,
kommer snart


050410

Fredric & viveka var här en stund men drog för ett tag sen. de skulle hem till viveka ;)
Nu väntar ja på Maria som ringer & säger att hon kommer och sover hos mig med ett halvt kilo godis och tre liter coola. Najs. Puss

-


Mitt liv är på väg åt ett håll & jag åt ett annat. Vad händer egentligen?


Leave Him Behind You


When nothing goes right. Go left.


Va fan har hänt med vädret?!

Fan va sur jag blev när jag vaknade i morse och såg vädret! ursäkta? va fan gör snön här?! Åt lite frulle och drog sen till kyrkjäveln och träffade vännerna. Där satt vi på en gudstjänst och ja typ somnade. Hemskt tråkigt. Efter de gick jag och lina och köpte godis till i morgon. Åker bort med laget till Skåne i morgon tills på fredag. Rätt seeegt, men överlever nog. Klädsel idag. Slapp.



Trött människa.

Jag håller med Linnéa. FAN VAD JAG ÄR TRÖTT IDAG. ursäkta språket men de är precis vad jag är. Efter skolan åkte jag, viveka & hanna in till stan och mötte upp Linnéa & Maria. Vi gick till baresso och tog en långfika. Mycket mysigt. Sen åkte vi till Mörby tog en sushi och sedan hem till Maria. Sen drog jag hem. Har precis kollat klart på sällskapsresan med min bror. fy fan va ful film! (Y) Nu ska min tador stängas av för jag behöver verkligen sova. Avslutar detta inlägg med en bild på wille junevad som jag garvar sönder åt när jag ser.

PUUSS!


UNDERBART.


Skärtorsdag!

Fan va jag är glad. Sista skoldagen. Efter skolan blir det nog stan som gäller. Mysmys! Igår åt jag middag hemma hos Viveka och sen tog jag, vive, linda en långprommenad. Askönt! Nu ska jag göra klart mitt So arbete. Vi höööres!

RSS 2.0