Friday I'm in love!

Tjena! nu sitter jag hos Linda och vi väntar i stort sätt på att vive ska komma hem från stan så vi kan gå ner och göra oss iordning hos henne. Ikväll går jag, linda, hanna, emma, vicky, maria & vive ut och käkar på hard rock för att fira vives födelsedag. Planer efter är inte många än. Hör av mig i morgon! puss

BÄSTAVÄNNEN VIVEKA FYLLER ÅR IDAG! JAG ÄLSKAR DIG!


nU KOMMER JA BLI DÖDAD!


Outfit!

Här kommer den önskade "dagens outfit!"

 
Blus från H&M
Jeans från Cheep Monday


Torsdag kväll = snart helg!

Hej på er! Idag är jag på betydligt bättre humör. Efter att ha ett spanskaprov och ett engelska test gjort kändes allt bra. Efter skolan stack jag och Linda till täby centrum och köpte present till vår bästavän. Vi tog en frapino postade en mobiltelefon och stack därefter hem. Linda! Måste bara på peka en sak! Helvete vad det är kul att åka buss med dig! xD Nu sitter jag på mitt rum med datan och är slö.

Här kommer några bilder från vad ja fick i födelsedagspresent!


Mitt fina halsband som jag fick av mamma!




Kläder!'
'

Denna fick jag också fast den var ljusrosa! Fick mycket mer men mer orkar jag inte ta kort på. Fick mest pengar.

Puuss

Onsdag kväll.

Pluggandet är klart och just nu sitter jag och skypar med Maria. Ska säge godnatt till henne nu för nu är olivia riktigt trött och behöver verkligen sova. God natt folket! puss



Ganska ful bild ärligt talat men detta var grönan förra sommaren. Viveka <3 Olivia. FAN VAD JAG LÄNGTAR!

Igen och Igen.

Ja hurrni, jag bestämmer mig om på nytt och nytt att ta tag i bloggandet men nu ska jag verkligen det. LOVAR
Just nu sitter jag i skolan i datasalen med Axel. Vi har tema kärlek idag så inga lektioner för 8ornas del. Naaajs!
När jag kommer hem är det en sak som gäller. Spanska. Jag har prov i morgon och är INTE förberedd. Så lillördagen kommer gå åt att läsa spanska.

Min födelsedag var fullständigt underbar och blev lite extra firad av det närmaste Viveka Maria Emma Linda som förljde med mig hem efter skolan och käkade tårta. Dock saknades hanna. På kvällen käkade jag i stan med släkten. Bilder på födelsedagspresenter lovaar jag ska komma. Men inte ikväll efsom att plugget kommer ta över.

Tack till alla som grattade mig!

Tisdag.

Hola.
 E på sämst humör. PLugget tar över mitt liv, viveka har inte ringt och många av mina älskade vänner drar till Åre i morgon. Fan att man inte anmälde sig lite tidigare. Kommer sakna Maria, Linnéa, tove, ditte, astrid, lina, Adde, Wille, Hagis, Danne och alla dom där människorna som fan :'( Jaja, sånt e livet. Några är hemma iallafall.

Hela denna eftermiddag här jag ägnat åt att plugga. Fan va det är illa. Linda är sjuk oxå. Minde kul. SÄMST SÄMST SÄMST. En sak är iaf bra. Det är paradise ikväll.

Hejdå! nu kommer fan tårarna snart.

RSS 2.0